Нардепи дружно хочуть узяти Саакашвілі на поруки

Читать на русском
На суді над лідером Руху нових сил Міхеілом Саакашвілі понад 10 народних депутатів готові взяти його на поруки.

На суді над лідером «Руху нових сил» Міхеілом Саакашвілі понад 10 народних депутатів готові взяти його на поруки.

Про це заявив позафракційний нардеп Юрій Дерев'янко, передає «Слово і Діло» з посиланням на його прес-службу.

Стало відомо, де Саакашвілі відбуватиме запобіжний західГенеральна прокуратура пропонує посадити Міхеіла Саакашвілі під домашній арешт у чужій квартирі.

За словами Дерев'янка, крім нього, взяти Саакашвілі на поруки готові лідер фракції «Батьківщини» Юлія Тимошенко, позафракційні нардепи Віктор Чумак, Віталій Купрій і Дмитро Добродомов, нардепи від «Батьківщини» Олена Шкрум, Іван Крулько та Олексій Рябчин, нардепи від «Самопомочі» Олександр Опанасенко, Єгор Соболєв, Павло Костенко та інші.

Крім того, повідомляється, що суд задовольнив прохання адвокатів Саакашвілі випустити затриманого зі скляної клітки. Тепер на судовому засіданні він сидить поруч зі стороною захисту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про зіткнення між активістами та поліцією під будівлею Печерського районного суду Києва.

Зокрема, прихильники лідера «Руху нових сил» намагалися прорватися до будівлі суду, в результаті чого відбулися зіткнення з правоохоронцями. В результаті поліції вдалося відтіснити протестувальників на 5-6 метрів.

Саакашвілі під час суду назвав себе військовополоненим і нагадав про голодування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: