Адвокат повідомив, коли розпочнеться суд у справі Саакашвілі

Читать на русском
Початок засідання в Печерському районному суді щодо обрання запобіжного заходу лідеру Руху нових сил, екс-президенту Грузії Міхеілу Саакашвілі очікується близько 12:00.

Початок засідання в Печерському районному суді щодо обрання запобіжного заходу лідеру «Руху нових сил», екс-президенту Грузії Міхеілу Саакашвілі очікується близько 12:00.

Як інформує «Слово і Діло», про це кореспонденту УНН повідомив адвокат Павло Богомазов.

Адвокат Саакашвілі розповів стратегію захисту його клієнтаЗахист Міхеїла Саакашвілі заявляє про численні правопорушень збоку ГПУ, які допоможуть довести його невинність.

За його словами, Саакашвілі зараз у супроводі конвою перебуває в окремій кімнаті в приміщенні Печерського райсуду на вулиці Хрещатик, 42.

«Почувається він добре, суд очікуємо о 12:00», – сказав Богомазов.

Печерський райсуд столиці посилено охороняють.

Нагадаємо, Саакашвілі затримали 8 грудня в квартирі колишнього начальника луганської поліції й відвезли до ІТТ. Захисників Саакашвілі допустили до слідчого ізолятора, а також дозволили передати йому необхідні речі й книги.

Раніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що оточення Саакашвілі за гроші Курченка влаштовувало акції протесту заради захоплення влади.

У ГПУ заявили, що Саакашвілі підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 15, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 256 Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: