Затримання агента НАБУ: перша заступниця голови ДМС зробила заяву

Читать на русском
У Державній міграційній службі заявили про провокації хабара з боку агента Антикорупційного бюро.
Діна Пімаховафото: Facebook

Перша заступниця голови Державної міграційної служби Діна Пімахова заявила, що жодного хабара в агента Національного антикорупційного бюро, якого 29 листопада затримали Служба безпеки та Генеральна прокуратура, вона не вимагала.

Про це вона заявила журналістам на брифінгу, повідомляє «Слово і Діло».

За її словами, агент НАБУ просив її посприяти в легалізації іноземних громадян, у чому Пимахова йому відмовила. Перша заступниця голови ДМС додала, що згодом агент НАБУ натякав на хабар за допомогу в цій справі.

«Я абсолютно самостійно після цієї зустрічі звернулася з відповідною заявою до Служби безпеки, де зазначила, що мені як державному службовцю, як першому заступнику голови ДМС запропонував хабара представник іноземної інвестиційної компанії під назвою «Мобадала», чоловік, який має установчі дані Сергій Тітєнков, за незаконне сприяння у вирішенні незаконної легалізації іноземців на території України», – заявила Пімахова.

Перша заступниця голови ДМС зазначила, що в подальшому під контролем СБУ та ГПУ вона зустрічалася з вищевказаним чоловіком. Після чого в результаті спецоперації вчора, 29 листопада, був затриманий агент НАБУ при спробі передачі хабара в розмірі 15 тисяч доларів.

Нагадаємо, в НАБУ звинуватили СБУ та ГПУ в зриві спецоперації, в якій фігурувала Пімахова. За інформацією прес-служби, працівник СБУ розголосив НСРД одному з фігурантів розслідування, завербувавши його для затримання агента НАБУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: