На об'єктах ЗСУ запровадять новий порядок охорони

Читать на русском
Як заявили в оборонному відомстві, паралельно проходить відновлення сховищ боєприпасів та ремонтні роботи з поліпшення охорони військових об'єктів.

На військових об'єктах ЗСУ запроваджується новий порядок охорони іта протидії проникненню.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони України, пише «Слово і Діло».

Відповідні дії проходять у рамках заходів щодо посилення охорони та оборони об'єктів.

Новобогданівка, Балаклія, Калинівка: історія пожеж на арсеналах зброї та обіцянки політиківПожежа в Калинівці вкотре вказала на слабке місце в обороні країни. Попри те, що таке трапляється далеко не вперше, висновки не зроблені.

«З метою посилення охорони й оборони арсеналів, баз і складів триває внесення змін до організаційно-штатної структури підрозділів охорони. Також запроваджується новий порядок охорони та протидії проникненню на об'єкти Збройних сил України. Водночас на базах, складах та арсеналах ведеться планова робота з обслуговування боєприпасів, їх переукладання до нової тари», – розповіли в Міноборони.

Як заявили в оборонному відомстві, паралельно проходить відновлення сховищ боєприпасів та ремонтні роботи з поліпшення охорони військових об'єктів.

Вибухи в Калинівці: ворог намацав слабке місцеЖурналіст Денис Попович відстежив, як розгорталася ситуація в Калинівці, та проаналізував можливі причини й наслідки вибухів.

«Так, протягом цього року за Програмою живучості відновлені 89 сховищ, більш ніж 23 кілометри огорожі периметра та інженерних засобів охорони, виготовлені понад 5 тисяч одиниць тари для боєприпасів, відремонтовані три захищені сховища, встановлені системи захисту від БПЛА тощо. До кінця поточного року планується виконати низку першочергових робіт відповідно до виділених бюджетних асигнувань», – ідеться в повідомленні.

Раніше стало відомо, як народні депутати контролюватимуть безпеку військових арсеналів.

Нагадаємо також, що офіцера військової частини в Калинівці оштрафували на 2465 гривень за неналежне виконання своїх обов'язків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: