ДСНС: рятувальники завершили роботи в Калинівці

Читать на русском
ДСНС завершила обстеження території навколо військового складу Міноборони поблизу Калинівки на Вінниччині. Раніше там було виявлено і вилучено понад 3 тисячі вибухонебезпечних предметів.

Державна служба з питань надзвичайних ситуацій завершила обстеження території навколо військового складу Міністерства оборони поблизу м. Калинівка.Раніше там було виявлено і вилучено понад 3 тисячі вибухонебезпечних предметів.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ДСНС.

«Закінчено обстеження території 10 кілометрової зони навколо військового складу Міністерства оборони поблизу м. Калинівка. Зведеним піротехнічним загоном ДСНС здійснюється контроль якості очищення території. До робіт залучено 43 чол. та 17 од. техніки», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в ніч на 27 вересня в селищі поблизу Вінниці сталися вибухи на складах з боєприпасами та зброєю. Наразі відпрацьовуються чотири основні слідчі версії вчинення кримінального правопорушення.

Новобогданівка, Балаклія, Калинівка: історія пожеж на арсеналах зброї та обіцянки політиківПожежа в Калинівці вкотре вказала на слабке місце в обороні країни. Попри те, що таке трапляється далеко не вперше, висновки не зроблені.

Збройні сили України посилили охорону військових об'єктів по всій країні.

Унаслідок пожежі та вибухів боєприпасів на території 48 арсеналу в Калинівці Вінницької області зруйновано п’ять та пошкоджено 1437 житлових будинків.

Найбільш постраждали від вибухів визнано місто Калинівку, села Сальник, Павлівка (Калинівський район) і села Медвідка, Дорожне (Вінницький район).

За попередніми даними, сума збитків становить 49,5 млн грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: