Субота в зоні АТО: 6 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
На луганському напрямку бойовики вели обстріл по силам АТО на Світлодарськ дузі, застосовуючи 120-мм міномети і гранатомети поблизу Майського, біля Луганського - озброєння БМП.

У суботу 25 листопада бойовики порушили перемир'я 6 разів, сили АТО вели вогонь у відповідь.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 25 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 25 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На луганському напрямку бойовики вели обстріл по силам АТО на Світлодарській дузі, застосовуючи 120-мм міномети і гранатомети поблизу Майського, біля Луганського - озброєння БМП.

На донецькому напрямку бойовики вели вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї у Водяного.

Обмін полоненими на Донбасі: яку гру веде РФ та в чому хитрість ПутінаУ питанні обміну полоненими несподівано з'явилися зрушення. Ба більше, Путін особисто провів розмову з ватажками бойовиків, а ЗМІ вже пишуть, що списки узгоджені. В чому хитрість Кремля, розбиралися експерти.

«Поблизу Верхньоторецькому ворог порушував перемир'я протягом декількох годин, застосовуючи цілий спектр піхотного озброєння. У цьому ж районі зафіксовано неодноразові обстріли позицій сил АТО снайперськими парами окупантів. В околицях Красногорівки бойовики вели вогонь із стрілецької зброї», - повідомили в штабі.

Раніше стало відомо, хто представлятиме ОРЛО на мінських переговорах.

Відзначимо також, що РФ вимагає від Держдепу закрити сайт «Миротворець».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: