Стало відомо, хто представлятиме ОРЛО на мінських переговорах

Читать на русском
Представник ОРЛО на мінських переговорах по врегулюванню ситуації на Донбасі не зміниться після відходу з поста ватажка «ЛНР» Ігоря Плотницького. Ним залишиться Владислав Дейнего.

Представник ОРЛО на мінських переговорах з врегулювання ситуації на Донбасі не зміниться після звільнення з посади ватажка «ЛНР» Ігоря Плотницького.

Про це інформує «Слово і Діло», з посиланням на ТАСС.

Як повідомляється, після затвердження Леоніда Пасічника як в.о. глави «ЛНР», він провів зустріч з Владиславом Дейнего, який представляє ОРЛО в Мінську.

«Пасічник поцікавився у Дейнего, чи готовий він продовжити виконувати обов'язки «міністра закордонних справ ЛНР», на що той відповів згодою», - йдеться в повідомленні.

«Першим завданням, дорученням для вас визначив представляти інтереси нашої «республіки» на мінських переговорах з метою врегулювання конфлікту на Донбасі мирним шляхом», - сказав Пасічник.

Нагадаємо, 25 листопада, «депутати народної ради» самопроголошеної «ЛНР» під час позачергового пленарного засідання затвердили кандидатуру «міністра державної безпеки» Леоніда Пасічника на посаду в.о. голови «республіки».

Раніше в суботу «парламент» «ЛНР» одноголосно проголосував за дострокове припинення повноважень голови «ЛНР» Ігоря Плотницького, в зв'язку з його заявою про відставку за станом здоров'я.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: