Створення антикорупційної мапи ремонтів: нардеп розповів подробиці

Читать на русском
Жителі 15 обласних центрів України до кінця 2017 зможуть проконтролювати використання бюджетних коштів на ремонтні роботи в своїх населених пунктах за онлайн-мапою.

Жителі 15 обласних центрів України до кінця 2017 зможуть проконтролювати використання бюджетних коштів на ремонтні роботи в своїх населених пунктах за онлайн-мапою.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-конференцію в агентстві «Інтерфакс-Україна» 22 листопада.

На конференції презентували «Антикорупційну мапу 2.0: тепер ремонтні роботи під твоїм контролем», з якою можна ознайомитися за адресою: https://map.shtab.net.

Запуск ДБР: що означатиме поява нового антикорупційного гравця?Державне бюро розслідувань нарешті отримало керівництво. Як поява нового органу позначиться на боротьбі з корупцією та які ризики закладены ще на початку його роботи, прогнозував політолог Олександр Радчук.

«Зараз у нас лише Київ та Одеса охоплені цією мапою. Ми намагаємося сьогодні зробити все, щоб до кінця року до цієї мапи були підключені ще 15 регіонів», – сказав народний депутат від фракції БПП Мустафа Найєм.

Він також розповів, що в планах до кінця весни 2018 року охопити інтерактивною мапою всю країну. На черзі – підключення до «мапи ремонтів» Харкова, Житомира, Тернополя, Миколаєва та Херсона. На ній бууть розташовані сім категорій: житло, медицина, освіта, майданчики, інфраструктура, соціальні об'єкти та дороги.

Найєм також зазначив, що він і члени команди максимально сприятимуть тому, «щоб були порушені кримінальні провадження щодо тих підрядників, які не виконали свої обов'язки, проти тих державних органів, які мають контролювати виконання цих робіт».

Раніше повідомлялося, що НАЗК викликало для надання пояснень заступника начальника Нацполіції.

Нагадаємо, Київрада планує поліпшити геолокацію столиці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: