Завершити ремонт автобану Одеса-Рені Омеляну виявилося не під силу

Читать на русском
Володимир Омелян обіцяв, що до кінця 2017 року буде завершене будівництво траси Одеса-Рені.

Завершення ремонту автомобільної дороги Одеса-Рені, яке міністр інфраструктури Володимир Омелян планував до кінця 2017 року, переноситься на 2018 рік.

Нагадаємо, 12 травня Омелян заявив, що до кінця 2017 року планує завершити будівництво траси Одеса-Рені, передає «Слово і Діло».

Проте нещодавно прем'єр-міністр Володимир Гройсман повідомив, що на автодорозі державного значення М-15 Одеса-Рені в 2017 році відремонтували 140 кілометрів дороги, а в 2018-му планують відремонтувати ще 94 кілометри.

Зазначимо, Омелян неодноразово наголошував, що в 2017 році будівництво доріг було профінансоване в півтора-два рази менше від очікуваного. Мабуть, із цієї причини будівництво траси не змогли завершити вчасно.

Також додамо, що кілька днів тому обіцянка таки завершити будівництво автобану перекочувала до віце-прем'єр-міністра Володимира Кістіона, який запевнив, що ремонт завершиться в 2018 році.

Про історію будівництва та ремонту траси Одеса-Рені, яка потрапила до рейтингу найгірших доріг України, можна прочитати в матеріалі «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: