Гройсман: антикорупційний суд розпочне роботу в 2018 році

Читать на русском
Володимир Гройсман вважає, що питання антикорупційного суду є пріоритетним. Прем'єр зазначив, що суд почне працювати вже в 2018 році.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що питання антикорупційного суду буде пріоритетом у 2018 році.

Про це він розповів у інтерв'ю Atlantic Council, передає «Слово і Діло».

Гройсман зазначив, що вітає створення незалежного антикорупційного суду в Україні. Він також зазначив, що такий суд розпочне роботу в 2018 році.

«Дебати полягали в тому, чи має цей суд бути незалежним, чи все ж палатою. Це була марна трата часу ... З першого дня я підтримував незалежний антикорупційний суд», – сказав він.

За словами прем'єр-міністра, до бюджету на 2018 рік була додана стаття про антикорупційний суд. Крім того, президент України Петро Порошенко запевнив, що це питання буде пріоритетом.

Антикорупційний суд в Україні: як влада саботує боротьбу з корупцієюЗаява президента щодо того, що антикорупційні суди є лише в країнах третього світу – викликала хвилю критики. Що відбувається довкола створення нового судового органу, з’ясували експерти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що, за словами народного депутата, представника президента у Верховній Раді Ірини Луценко, Петро Порошенко розраховує, що Верховна Рада ухвалить закон про антикорупційний суд до кінця 2017 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: