Позов Саакашвілі до президента відмовилися розглядати

Читать на русском
Суддя Тетяна Шипуліна, яка мала розглядати скаргу Саакашвілі на позбавлення українського громадянства, перейшла з Вищого адмінсуду до нового Верховного суду.

Суддя Тетяна Шипуліна, яка мала розглядати скаргу Саакашвілі про позбавлення українського громадянства, перейшла з Вищого адмінсуду до нового Верховного суду.

Про це повідомляє прес-служба ВАСУ, передає «Слово і Діло».

«Марш мільйонів» у Києві: чому Саакашвілі запустить новий виток протестівПісля палаток та мітингів під ВР екс-губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі закликав провести марш мільйонів за підтримку імпічменту президента. Чому політик і надалі продовжуватиме заворушення та як довго вони триватимуть, міркували експерти.

За її даними, з цієї причини позовна заява колишнього президента Грузії до президента України Петра Порошенка була знята з розгляду. Тепер вона буде знову перерозподілена між суддями ВАСУ, поки не знайдеться новий служитель Феміди, який вестиме справу.

«14 листопада Тетяна Шипуліна відрахована зі штату ВАСУ, а 15 листопада зарахована до штату нового Верховного суду. Таким чином, суддя Шипуліна вже не має повноважень розглядати адміністративні справи у Вищому адміністративному суді України», – йдеться в повідомленні.

Раніше Саакашвілі заявив, що з України видворили його прихильника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: