Висилка грузин з України: Саакашвілі повідомив про протести

Читать на русском
Екс-глава Одеської області Міхеїл Саакашвілі заявив про протести, що проходили всю ніч в аеропорту прости депортації грузинських громадян, яких напередодні затримала СБУ.

Екс-глава Одеської області Міхеїл Саакашвілі розкритикував депортацію вісьмох громадян Грузії з України, яких раніше СБУ видворила з країни.

Про це колишній президент Грузії лідер партії «Рух нових сил» повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Аеропорт «Жуляни». Протест небайдужих громадян проти викрадення журналістів і героїв війни проходив всю ніч», - написав політик.

При цьому, він заявив, що грузинських активістів висилають з України не за порушення закону, а за їх зв'язок з ним.

«Їм не сподобалося, що я підняв питання корупції, олігархату і все інше. Тому я буду піднімати це питання. Я не опущу рук. Кого б не висилали, кого б не били. Навіть якщо мене вб'ють або вишлють, все одно ця ідея переможе. Якщо мене вишлють, я все одно прорвусь і вирвуся. І все одно доведу цю історію до кінця», - зазначив Саакашвілі.

У свою чергу, в МВС розповіли, що четверо затриманих громадян причетні до діяльності кримінальних угруповань і перебували на території України незаконно.

Нагадаємо, самому грузинському політику відмовили в статусі біженця в Україні, а Грузія направила запит про його депортацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: