Саакашвілі повідомив, коли настане «година ікс»

Читать на русском
Екс-президент Грузії, лідер «Руху нових сил» Міхеіл Саакашвілі заявив, що Україні потрібна нова влада і новий уряд, який він готовий очолити.

Екс-президент Грузії, лідер «Руху нових сил» Міхеіл Саакашвілі заявив, що Україні потрібна нова влада і новий уряд, який він готовий очолити.

Про це Саакашвілі заявив на віче, яке відбулося 19 листопада на площі Конституції біля парламенту, пише «Слово і Діло».

«Марш мільйонів» у Києві: чому Саакашвілі запустить новий виток протестівПісля палаток та мітингів під ВР екс-губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі закликав провести марш мільйонів за підтримку імпічменту президента. Чому політик і надалі продовжуватиме заворушення та як довго вони триватимуть, міркували експерти.

«Україні потрібна нова влада, створення нового уряду, повинні разом створити їх, я готовий робити це разом із вами. Повинні знайти нових людей для нового уряду... Я готовий разом із вами очолити цей процес і готовий очолити цей уряд, якщо потрібно», - заявив Саакашвілі.

«3 грудня - початок «народного імпічменту». ...Ми створили інформаційні центри в кожному регіоні України. ... 3 грудня - «час ікс», для нас, для них і для країни. Я буду їздити по країні, піднімати людей, без провокацій, мирно і спокійно, обґрунтовано, з конкретним планом і кандидатами на конкретні посади», - зазначив лідер «Руху нових сил».

«До 3 грудня ми чекаємо, якщо влада не виконає наших вимог, ми оголошуємо «народний імпічмент», - додав Саакашвілі.

Участь у заході беруть кілька сотень людей, площа перед ВР заповнена. Зі сцени виступали активісти «РНС», народні депутати Сергій Лещенко та Юрій Дерев'янко та ін.

Раніше Саакашвілі повідомив про побиття водія.

Нагадаємо також, що політик заявив, що з України видворили його прихильника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: