Саакашвілі повідомив про побиття водія

Читать на русском
Лідер «Руху Нових сил» Міхеіл Саакашвілі заявив, що в ніч на 19 листопада двоє невідомих зустріли його водія Володимира біля будинку і жорстоко побили.

Лідер «Руху Нових сил» Міхеіл Саакашвілі заявив, що в ніч на 19 листопада двоє невідомих зустріли його водія Володимира біля будинку і жорстоко побили.

Про це він написав на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Марш мільйонів» у Києві: чому Саакашвілі запустить новий виток протестівПісля палаток та мітингів під ВР екс-губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі закликав провести марш мільйонів за підтримку імпічменту президента. Чому політик і надалі продовжуватиме заворушення та як довго вони триватимуть, міркували експерти.

«Після того як за останній місяць у Грузію депортували всіх моїх охоронців і журналіста, який супроводжував мене і висвітлював мою діяльність, я залишився тільки зі своїм водієм Володимиром. Він возив мене і допомагав по господарству. Сьогодні вночі (19 листопада, - ред.) двоє невідомих зустріли його біля будинку і жорстоко побили. Володимир згадує, що впізнав дві припарковані машини, які зазвичай за нами їздять, і він завжди вважав їх машинами СБУ, а двоє нападників були спортивного вигляду і явно чекали його біля під'їзду», - повідомив Саакашвілі.

Він додав, що дружина водія зателефонувала йому з Одеси. Вони викликали швидку допомогу і поліцію. У лікарні у Володимира діагностували важкий струс мозку, повідомив політик.

Раніше Саакашвілі заявив, що з України видворили його прихильника.

Також політик повідомляв про затримання сина на кордоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: