Понеділок у зоні АТО: 11 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Із початку доби 20 листопада незаконні збройні формування в зоні проведення АТО 11 раз порушили перемир'я, в більш ніж половині випадків сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Із початку доби 20 листопада незаконні збройні формування в зоні проведення АТО 11 раз порушили перемир'я, в більш ніж половині випадків сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 20 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 20 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Відзначається, що ситуація на Донбасі залишається складною, бойовики прицільно обстрілюють українські позиції з забороненої мінськими угодами зброї.

«Протягом дня епіцентром бойового протистояння стало Приазов'я, що на донецькому напрямку. Тут, у районі Водяного, Павлопіля і Чермалика, ворог неодноразово обстрілював оборонні укріплення українських захисників із 120-мм і 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - йдеться в повідомленні.

Обмін полоненими на Донбасі: що стоїть за ідеєю визволення та навіщо це ПутінуПрезидент РФ підтримав пропозицію про обмін полоненими на Донбасі й уперше поговорив про це з ватажками бойовиків. Про що свідчать такі кроки російської влади, розбирались експерти.

Українські позиції в передмісті Мар'їнки, за даними штабу, бойовики двічі обстрілювали з піхотного озброєння, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів вели вогонь по Новотроїцькому.

На луганському напрямку під гранатометний вогонь бойовиків потрапили опорні пункти сил АТО біля Новгородського.

Відзначимо, що 19 листопада бойовики 26 раз порушили перемир'я. Один боєць ВСУ був травмований.

нагадаємо також, що заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак вважає, що Росія залишить Донбас у 2018 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: