Посол Великобританії відвідала міста Донбасу

Читать на русском
Посол Королівства Великобританії і Північної Ірландії в Україні Джудіт Гоф відвідала з робочим візитом Слов'янськ і Краматорськ.

Посол Королівства Великобританії і Північної Ірландії в Україні Джудіт Гоф відвідала з робочим візитом Слов'янськ і Краматорськ.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Під час візиту Джудіт Гоф зустрілася з військовослужбовцями однієї з частин десантно-штурмових військ Збройних Сил України, які героїчно захищали і утримували позиції біля цих міст на початку вторгнення російсько-окупаційних військ на територію України.

Обмін полоненими на Донбасі: що стоїть за ідеєю визволення та навіщо це ПутінуПрезидент РФ підтримав пропозицію про обмін полоненими на Донбасі й уперше поговорив про це з ватажками бойовиків. Про що свідчать такі кроки російської влади, розбирались експерти.

Захисники України розповіли послу про події, учасниками яких вони були під час звільнення міст України від загарбників у 2014 році, зокрема Слов'янську.

Українська сторона висловила вдячність за підтримку, яку надає Великобританія для розвитку системи підготовки військовослужбовців Збройних Сил, за навчання і тренінги, особливо з тактичної медицини, що значно підвищило можливості підрозділів, котрі виконують завдання в АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 18 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 18 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Посол, у свою чергу, зазначила, що кожен робочий візит на схід України дає можливість краще побачити і усвідомити процеси і ситуацію на Донбасі.

Також Джудіт Гоф віддала шану полеглим за Україну воїнам біля пам'ятного меморіалу, зведеного неподалік Слов'янська.

Нагадаємо, прем'єр Британії звинуватила Путіна в шпигунстві.

Відзначимо також, що вранці 19 листопада в штабі заявили про погіршення ситуації в зоні АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: