Нардеп розповів, як Україні повернути Крим і Донбас

Читать на русском
Україна може забрати Крим і Донбас тільки військовим шляхом, проте спочатку варто послаблювати саму Росію.

Україна може забрати Крим і Донбас тільки військовим шляхом, проте спочатку варто послаблювати саму Росію, в якій є дуже багато проблем, тому варто діяти так, як робив Кремль, коли окупував півострів.

Таку заяву зробив екс-командир полку «Азов» і народний депутат Андрій Білецький в ефірі одного з телеканалів, пише «Слово і Діло».

«За два тижні, як нам заявляв Порошенко, неможливо, Це надзвичайно складне питання. Росія мріяла про захоплення Криму з 1991 року, і у неї на це пішло чимало часу - за великим рахунком 13 років», - зазначив він.

Білорусь проти: які висновки варто зробити Україні після голосування в ООН щодо КримуСеред 25 країн, які голосували проти Кримської резолюції в ООН, була й Білорусь, президент якої місяць тому запевняв у підтримці суверенітету України. Які висновки має зробити українська дипломатія після цього, міркували експерти.

За його словами, Кремль здійснив анексію півострова, коли Україна була ослабленою.

«Це і є рецепт, як треба діяти Україні. Таким же самим способом потрібно послаблювати Росію зсередини, а це можливо, тому що там є багато внутрішніх, національних, соціальних, релігійних проблем. Є моменти, є точки, по яким можна бити», - підкреслив політик.

Водночас він наголосив, що слід послабляти Росію «геополітично» і зміцнювати українську армію, для того щоб потім напасти на сусідню державу.

«Далі коли прийде слушний момент, - виключно військовий шлях. Дипломатія буде потрібна потім. Для того, щоб укласти хороший мирний договір за столом переговорів», - вважає Білецький.

Раніше Білецький пообіцяв штурмувати облради по всій Україні.

Нагадаємо також, що посол Великобританії відвідала міста Донбасу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: