Петренко похвалився своєю охороною

Читать на русском
Міністр юстиції України Павло Петренко повідомив про те, що з недавнього часу перебуває під охороною.
Павло Петренко

Міністр юстиції України Павло Петренко повідомив про те, що з недавнього часу перебуває під охороною.

Як інформує «Слово і Діло», про це він заявив в ефірі «112 Україна».

Як Петренку працюється на посаді голови Мінюсту?«Слово і Діло» продовжує стежити за тим, як міністри виконують свої обіцянки: сьогодні під приціл наших аналітиків потрапив довгожитель Кабміну, міністр юстиції Павло Петренко.

За словами Петренка, він отримував багато погроз фізичної розправи, коли в 2014 році Мін'юст змінив процедуру продажу арештованого майна та відсторонив від неї компанію, яка контролювалася сином екс-президента Віктора Януковича.

«Ми прийняли рішення, що ні, так не буде. Ми скасували той порядок, ввели систему електронного продажу арештованого майна. Місяця три були жорсткі інформатакі на мене, передавали «привіти» від різних «товаришів» - «дивись, тобі ходити по місту і жити», кажу: «я готовий спокійно ходити по місту і жити, я правильно все роблю», - зазначив міністр.

«У мене не було охорони до останнього часу. А зараз - одна людина зі мною. З цим неможливо навчитися жити», - зазначив міністр.

При цьому Петренко підкреслив, що його дуже складно залякати.

Як повідомлялося, раніше Петренко закликав Верховну Раду підтримати законопроект про посилення відповідальності за несплату аліментів.

Раніше в Мін'юсті запустили онлайн-платформу «Я маю право».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: