Парубій розповів, коли ВР розгляне реінтеграцію Донбасу

Читать на русском
Наступного четверга, 16 листопада, Верховна Рада має намір розглянути в другому читанні законопроект про засади державної політики щодо забезпечення суверенітету на Донбасі.
Андрій Паубій

Наступного четверга, 16 листопада, Верховна Рада має намір розглянути в другому читанні законопроект про засади державної політики щодо забезпечення суверенітету на Донбасі.

Як повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на «Інтерфакс-Україна», про це заявив голова парламенту Андрій Парубій на з'їзді партії «Народний фронт».

Закон про реінтеграцію Донбасу: роль Заходу, компроміс України та доля ОРДЛОАП розглядає законопроект про реінтеграцію Донбасу як невідкладний. Однак деякі партії вже відмовилися давати голоси. Що визначає закон та чи підтримають ініціативи АП, міркували експерти.

«Що стосується закону про реінтеграцію, після моїх дискусій з главою комітету (з питань національної безпеки і оборони, - ред.) так виглядає, що вони зможуть завершити роботу над поправками в середу. Тому ми плануємо попередньо, що в середу буде завершена робота в комітеті, а в четвер у нас буде можливість вийти з розглядом на сесію Верховної Ради», - зазначив він.

Також Парубій нагадав, що 14 листопада Рада планує розглянути в першому читанні проект Державного бюджету на 2018 рік.

Варто зазначити, що весь наступний тиждень народні депутати працюють в режимі пленарних засідань.

Нагадаємо, президентський законопроект «Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях» був затверджений Верховною Радою 6 жовтня в першому читанні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: