Бойовики обстріляли Авдіївку з гранатометів, втрат немає – штаб АТО

Читать на русском
Із початку доби 30 жовтня станом на 18:00 незаконні збройні формування чотири рази обстріляли з піхотного озброєння позиції української армії в зоні проведення АТО.

Із початку доби 30 жовтня станом на 18:00 незаконні збройні формування чотири рази обстріляли з піхотного озброєння позиції української армії в зоні проведення АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Миротворці на Донбасі: чому це черговий глухий кут?Спецпредставник США офіційно заявив, що не допустить росіян до складу місії ООН. У Кремлі вже назвали це зривом «Мінська». Ситуацію оцінили експерти.

«Так, вдень найманці кілька годин били з гранатометів і великокаліберних кулеметів на підступах до Авдіївки та Троїцькому, що на донецькому напрямку», - йдеться в повідомленні.

Із цієї ж зброї на приморському напрямку незаконні збройні формування вели вогонь у районі Мар'їнки і Водяного.

«А близько 13 години, в черговий раз демонструючи зневагу до безпеки цивільного населення і нехтуючи мирними домовленостями і нормами міжнародного гуманітарного права, противник обстріляв із 120-міліметрового мінометуа житлові квартали селища Водяне, де взагалі немає позицій сил АТО», - підкреслюють в штабі.

Карта АТО: ситуація на сході України на 30 жовтняСитуація на сході країни станом на 00:00 30 жовтня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Відзначається, що з півночі в результаті бойових дій втрат серед українських військових немає.

Нагадаємо, станом на 6:00 30 жовтня російсько-окупаційні війська здійснили 15 обстрілів позицій Збройних сил України на Донбасі, в результаті яких один український військовий отримав поранення.

Раніше в ОБСЄ повідомили про інцидент з бойовиками.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: