Карта АТО: ситуація на сході України на 30 жовтня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 30 жовтня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу російсько-окупаційні угруповання 15 разів порушили режим тиші. Сили АТО вогнем у відповідь 10 разів жорстко пригнічували активність ворога. Внаслідок бойових дій один український воїн отримав поранення.

Напрямки:

На донецькому напрямку противник сконцентрував вогневу активність, використовуючи переважно піхотне озброєння. У другій половині дня бойовики з автоматичного гранатомету і стрілецької зброї обстрілювали наші укріплення в районі Авдіївської промзони.

Внаслідок одного з цих обстрілів отримав осколкове поранення український військовослужбовець. Зараз постраждалий перебуває у військово-медичному лікувальному закладі, стан його здоров’я оцінюється як задовільний.

Крім того, увечері окупанти з протитанкових гранатометів і кулеметів били по укріпленнях української армії біля Луганського та Світлодарська. А озброєння БПМ декілька разів застосовували неподалік Зайцевого.

На приморському напрямку ворог понад годину вів вогонь із протитанкового гранатомету і стрілецької зброї по оборонцях Мар’їнки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: