Зведення штабу АТО 30 жовтня: 15 обстрілів, є поранений

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування 29 жовтня.

Станом на 6:00 30 жовтня російсько-окупаційні війська здіснили 15 обстрілів позицій Збройних сил України на Донбасі, в результаті яких один український військовий отримав поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Наприкінці минулої доби в районі проведення АТО ситуація не зазнала суттєвих змін. Противник і надалі концентрував вогневу активність на донецькому напрямку, використовуючи переважно піхотне озброєння. Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 15 разів порушили режим тиші. Сили АТО вогнем у відповідь 10 разів жорстко відбивали активність ворога. У результаті бойових дій один український воїн отримав поранення», – йдеться в повідомленні.

У другій половині дня бойовики з автоматичного гранатомету та стрілецької зброї обстрілювали наші укріплення в районі Авдіївської промзони. Внаслідок одного з цих обстрілів отримав уламкове поранення український військовослужбовець. Зараз постраждалий перебуває у військово-медичному лікувальному закладі, стан його здоров’я оцінюється як задовільний.

Крім того, ввечері окупанти з протитанкових гранатометів і кулеметів били по укріпленнях української армії біля Луганського та Світлодарська, а озброєння БПМ декілька разів застосовували неподалік Зайцевого.

На приморському напрямку ворог понад годину вів вогонь із протитанкового гранатомету й стрілецької зброї по оборонцях Мар'їнки.

Нагадаємо, вдень 29 жовтня бойовики продовжували провокації в зоні АТО.

Раніше сепаратисти потужно обстріляли Авдіївку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: