На Донбасі вилучили велику партію контрабандних сигарет

Читать на русском
Податкова міліція в зоні АТО виявила і вилучила сигарети на 100 тис. грн, а також не допустила переміщення на підконтрольні території сигарет із акцизом так званої ЛНР.

Податкова міліція в зоні АТО виявила і вилучила сигарети на 100 тис. грн, а також не допустила переміщення на підконтрольні території сигарет із акцизом так званої «ЛНР».

Про це повідомляє управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО ГУ ДФС в Донецькій області, передає «Слово і Діло».

Податкова міліція в зоні АТО виявила і вилучила сигарети на 100 тис. грн, а також не допустила переміщення на підконтрольні території сигарет із акцизом так званої ЛНР.

Співробітники податкової міліції з'ясували, що в зоні АТО продають контрафактні сигарети.

«Під час проведених заходів в 2 торгових точках було виявлено та вилучено 5,5 тисяч пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку. Орієнтовна вартість вилученого товару складає майже 100 тисяч гривень», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що за даними фактами склали протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 164 КУпАП «Порушення порядку провадження господарської діяльності». Зібрані матеріали направили в суд, щоб притягнути порушників до відповідальності.

Крім того, на КПВВ «Станиця Луганська» фіскальний наряд не дав перевезти на підконтрольну територію 790 пачок цигарок з марками акцизного податку так званої «ЛНР» на загальну суму 1,2 тис. грн.

Відзначається, що з початку року підрозділи управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО в Донецькій і Луганській областях з незаконного обігу вилучили майже 470 тисяч пачок тютюнових виробів на суму понад 10,5 млн грн.

Раніше СБУ вилучила під Києвом велику партію контрабандних сигарет.

Нагадаємо також, що Кабмін хоче підвищити акциз на сигарети.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: