Нардеп розповів, коли Порошенко виступить зі щорічним посланням до Ради

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко має намір виступити з щорічним зверненням до народних депутатів в найближчий четвер, 7 вересня.

Президент України Петро Порошенко виступить зі щорічним посланням до Верховної Ради 7 вересня 2017 року.

Про це заявив народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Олексій Гончаренко, повідомляє «[Укрінформ](https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/2298564-poslanna- prezidenta-do-radi-ocikuetsa-7-veresna-nardep.html)», передає «Слово і Діло».

«На четвер ми очікуємо послання президента до парламенту», - заявив Гончаренко по завершенні засідання фракції.

Порошенко розповів про свої оцінки в школіПрезидент України Петро Порошенко 1 вересня похвалився своїми шкільними оцінками на відкритті навчального закладу в селищі Пісочин Харківської області.

Відзначається, що голова ВР Андрій Парубій раніше не виключав, що Порошенко виступить зі щорічним посланням 5 вересня 2017 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву представника президента у Верховній Раді України Ірини Луценко, що президент України Петро Порошенко може виступити з посланням до Верховної Ради у другій половині вересня цього року.

«Послання (президента до парламенту, - ред.) вже підготовлено. Відбувається остання відшліфовування. Я думаю найближчим часом, його можна подавати, у другій половині вересня», - сказала Луценко.

Раніше президент розповів, кому найбільше довіряють українці.

Нагадаємо, Петро Порошенко анонсував зміни у сільській медицині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: