Порошенко розповів, кому найбільше довіряють українці

Читать на русском
Президент Петро Порошенко 1 вересня заявив, що найбільшою довірою українців користуються дві професії - військові і медики.

Президент Петро Порошенко 1 вересня заявив, що найбільшою довірою українців користуються дві професії - військові і медики.

Про це він розповів на зустрічі з головними лікарями медичних закладів Харківщини, повідомляє прес-служба глави держави, пише «Слово і Дело».

Як політики домагаються ухвалення медреформи: огляд обіцянокВерховна Рада підтримала в першому читанні законопроект №6327 в частині державних фінансових гарантій надання медичних послуг та лікарських засобів. «Слово і Діло» нагадує політикам про їхні обіцянки щодо медичної реформи.

За його словами, перша - це військові. Підтримка української армії за соціологічними дослідженнями становить понад 60%, зазначив він.

«Друга професія, де рівень довіри більше 60% - це українські лікарі. Думаю, це демонстрація мудрості українського народу, який цінує те, наскільки важливо розвивати медичну галузь, берегти українського лікаря...»- сказав політик.

Раніше президент розповів про свої оцінки в школі.

1 вересня Порошенко анонсував зміни в сільській медицині.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: