Росія застосувала крилаті ракети по позиціях ІДІЛ в Сирії

Читать на русском
РФ завдала ударів крилатими ракетами «Калібр» по сирійському місту Ракка, яке перебуває під контролем бойовиків ІДІЛ, з підводного човна в Середземному морі.

РФ завдала ударів крилатими ракетами «Калібр» по сирійському місту Ракка, яке перебуває під контролем бойовиків ІДІЛ, з підводного човна в Середземному морі.

Про це пише інформаційне агентство «РБК», передає «Слово і Діло».

На борту російського літака, що розбився в Єгипті, були українці – ReutersНа борту літака авіакомпанії «Когалимавіа», що сьогодні впав на півночі Єгипту, було троє громадян України.

«Російський дизель-електричний підводний човен «Ростов-на-Дону», який здійснює перехід із північного флоту в Новоросійськ, завдав зі східної частини Середземного моря удари крилатими ракетами «Калібр» по околицях сирійського міста Ракка, столиці «Ісламської держави», – повідомило агентству джерело в Міністерстві оборони РФ.

Як повідомляє «РБК», наразі результати застосування ракет аналізують із використанням засобів повітряної та космічної розвідки. За інформацією джерела в Міноборони РФ, застосування даної зброї пов'язане з розпорядженням Володимира Путіна посилити ударів по терористах у зв'язку з їх причетністю до катастрофи російського літака А321 в Єгипті.

Також джерело повідомило, що ціллю ударів із підводного човна стали тренувальні бази, штаб, склади зі зброєю та боєприпасами, пункти дислокації загонів бойовиків.

У свою чергу, агентство Reuters повідомило, що їх власне джерело в Пентагоні підтвердило факт запуску крилатих ракет РФ і що вони дійсно спрямовані на ІДІЛ, а крім того були раніше узгоджені з США.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: