У ЗСУ підрахували втрати окупантів з початку року в зоні відповідальності ОСУВ «Таврія»

Читать на русском
Російська армія за півтора місяці 2024 року втратила у зоні відповідальності оперативно-стратегічного угрупування військ Таврія близько 18 тисяч військових.
Фото: Getty Images

Російська окупаційна армія за півтора місяці 2024 року втратила у зоні відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» близько 18 тисяч військових.

Такими даними поділився речник ОСУВ Дмитро Лиховій у коментарі РБК-Україна.

Два роки великої війни: як ЗСУ знищують окупантівНа інфографіці – як ЗСУ знищують окупантів у ході повномасштабної війни. Втрати російської армії вже перевищили 400 тисяч людей.

Він зазначив, що ОСУВ «Таврія» охоплює периметр від Нікополя Запорізької області до Степового Донецької області.

«Ми з колегами у відділі зв'язків із громадськістю порахували, що загальна кількість російських втрат у зоні відповідальності нашого ОСУВ з початку року до 14 лютого становить близько 18 тисяч осіб. Це та кількість оккупантів, які були виведені з ладу за півтора місяці», – сказав Лиховій.

Разом з тим, він повідомив, що не має даних про втрати ворога конкретно в районі Авдіївки.

Нагадаємо, вчора у ЗСУ повідомили, що угруповання росіян на Авдіївському напрямку значно перевищує кількість Сили оборони – сім до одного.

Президент Володимир Зеленський сьогодні констатував важку ситуацію в Авдіївці. Він повідомив, що перебуває у постійному контакті із цього приводу з військовим керівництвом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: