Росіяни застосовують фосфорні снаряди в Авдіївці – 3-тя ОШБр

Читать на русском
Окупанти застосовують фосфорні снаряди, від яких відбувається загоряння цистерн з мазутом. Смог розповсюджується територією коксохімічного заводу.
Ілюстративне фотоinpress.ua

Російські окупаційні війська застосовують в Авдіївці фосфорні снаряди проти українських захисників. Внаслідок цього відбувається загоряння цистерн з мазутом.

Про це 3-тя окрема штурмова бригада повідомляє у Телеграмі.

Бійці третьої штурмової заявляють, що окупанти вдень і вночі обстрілюють місто з артилерії та РСЗВ, скидають по 60 авіаційних бомб. Безперервно тривають штурми на броньованій техніці та навали піхоти противника.

Як зазначається, окупанти застосовують фосфорні снаряди, від яких відбувається загоряння цистерн з мазутом. Смог розповсюджується територією коксохімічного заводу.

«Ворог починає застосовувати фосфор. Збільшилося використання КАБів. КАБи – набагато гірше, ніж артилерія. Це авіабомби і по 250 кг, і по пів тонни. Це і 50, і більше авіабомб за добу. Їх дуже велика кількість на такий невеликий плацдарм, який утримується. І от зараз застосовується фосфор. За добу була вістка про це. Це все продовжується. Накал тільки зростає», - додав пресофіцер 3-ї ОШБр Олександр Бородін в ефірі телемарафону.

Українські воїни показали кадри з коксохімічного заводу в Авдіївці.

Нагадаємо, цього тижня стало відомо, що ЗСУ провели ротацію підрозділів в Авдіївці. Вперше за два роки 110-у окремою механізовану бригаду, деякі її підрозділи, було виведено з боїв для відпочинку.

Згодом стало відомо, що до Авдіївки на підкріплення перекинули 3-тю окрему штурмову бригаду.

Також повідомлялося, що ЗСУ готують запасні логістичні шляхи в Авдіївці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: