Великобританія продовжить санкції проти Росії – Мей

Читать на русском
Президент Порошенко подякував британському уряду за тверду позицію в підтримці суверенітету та територіальної цілісності України.
Тереза Мей

Санкції будуть продовжуватися, поки не будуть повністю виконані Мінські угоди про врегулювання ситуації на сході України.

Про це заявила прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей під час телефонної розмови з президентом України Петром Порошенком, повідомляє «Слово і Діло».

«Глава уряду Великобританії також зазначила тверду відданість політиці невизнання анексії Криму з боку РФ», – повідомляється на президентському порталі в понеділок.

Президент Порошенко подякував британському уряду за тверду позицію в підтримці суверенітету та територіальної цілісності України.

Brexit та новий прем'єр: чи збереже Британія курс, що відповідає інтересам України? ЕкспертЕксперт поділився міркуваннями щодо призначення нового прем'єра та заяви МЗС Британії про те, що процес виходу з ЄС може тривати 6 років.

Сторони обговорили варіанти розширення економічного співробітництва між Україною та Британією. Під час розмови також обговорювалися питання продовження британської фінансової та експертної допомоги в проведенні реформ в Україні та тренуванні Збройних сил України.

Нагадаємо, що королева Великобританії Єлизавета II 13 липня призначила Терезу Мей прем'єр-міністром країни.

Як повідомлялося раніше, Великобританія має намір укласти з Україною нову угоду про співробітництво в оборонній сфері, яка допоможе українцям в протистоянні з Росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: