У Горлівці панікують бойовики «ДНР» – Тимчук

Читать на русском
В окупованій бойовиками Горлівці поширюються панічні чутки про нібито запланований напад ЗСУ.
Дмитро Тимчук

Народний депутат України, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук повідомив, що керівництво так званої «ДНР» продовжує розповсюджувати чутки серед своїх підлеглих.

Як передає «Слово і Діло», про це Тимчук написав на своїй сторінці в Facebook.

В ОБСЄ зафіксували значну ескалацію конфлікту на ДонбасіПерший заступник голови СММ ОБСЄ Олександр Хуг заявив про погіршення ситуації в зоні проведення АТО.

За словами нардепа, в «Горлівському гарнізоні» терористів відзначається паніка серед «правоохоронців» так званого «МВС ДНР». Тимчук зазначив, що бойовики в терміновому порядку створюють мобільні антидиверсійні групи через нібито загрозу масового прориву в цей район ДРГ українських військ. «Місцеві «правоохоронці» не мають бажання протистояти «українським диверсантам», відзначається різке зростання відходу на лікарняні та рапортів на звільнення з «МВС ДНР», – додав Тимчук.

Також нардеп повідомив, що в Донецьку приведені в повну готовність «органи держбезпеки» нібито через загрозу проведення терактів проти перших осіб «ДНР».

Серед бойовиків ходять наполегливі чутки про швидке прибуття з окупованого Криму якоїсь «ударної бригади», яка укомплектована професійно підготовленими російськими найманцями та зрадниками з числа колишніх військовослужбовців ЗСУ, які залишилися в Криму.

Дані про цю «бригаду», за словами Тимчука, уточнюються.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: