За місяць на Донбасі загинули 80 громадян РФ – розвідка

Читать на русском
Протягом травня на території неконтрольованих районів Донецької та Луганської областей загинули 80 громадян РФ, приблизно половина з яких – військові.
Вадим Скібіцький

Протягом травня 2016 року у території непідконтрольних уряду районів Донецької та Луганської областей загинули 80 російських громадян.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Всього за минулий місяць у зв'язку з активізацією бойових дій на донецькому, маріупольському та волноваському напрямках незаконні збройні формування втратили близько 180 чоловік, повідомив сьогодні на брифінгу представник ГУР Міноборони Вадим Скібіцький.

«Активізація Російською Федерацією бойових дій на донецькому, маріупольському та волноваському напрямках призвела до значних втрат російських військовослужбовців першого армійського корпусу. За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони, втрати противника в травні цього року становлять 180 осіб загиблими та близько 190 пораненими», – йдеться в повідомленні спікера ГУР.

Паніка в «Л/ДНР»: чи відправить РФ на голодний пайок найманців Донбасу?Політичний аналітик прокоментував заяву МЗС РФ про те, що Росія не визнаватиме «Л/ДНР», та інформацію Дмитра Тимчука про те, що така позиція Кремля викликала паніку у бойовиків.

Майже половину з числа загиблих складають громадяни Російської Федерації, з яких значна частина є військовослужбовцями, порахували в Головному управлінні розвідки.

«80 загиблих і 70 поранених є громадянами Росії, з яких понад 30 загиблих – кадрові російські військовослужбовці, переважно з підрозділів спеціального призначення», – зазначив Скібіцький.

Нагадаємо, за даними РНБО України, загальна чисельність НЗФ на Донбасі досягає 36 тис. осіб.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: