На Донбасі активізувалася розвідка бойовиків – штаб АТО

Читать на русском
Уздовж усієї лінії розмежування активізувалися ДРГ бойовиків, але українські військові дали їм відсіч.

Упродовж минулої доби незаконні бандформування продовжили вдаватися до збройних провокацій проти сил АТО. Бойовики 32 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Повідомляється, що на донецькому напрямку російські найманці 14 разів відкрили вогонь по наших опорних пунктах у районі Авдіївки, шахти Бутівка, Опитного зі стрілецької зброї та 82-мм мінометів. А поблизу Майорська, Зайцевого та Луганського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У зоні АТО загинув ще один український військовийЗа минулу добу в зоні проведення АТО один український військовий загинув, ще семеро – отримали поранення.

Крім того, з 22:00 до опівночі противник здійснював провокації й вів вогонь зі стрілецької зброї, озброєння БМП, а потім, використавши 120-мм міномети, випустив 40 мін по позиціях ЗСУ поблизу Майорська. Також там діяв снайпер. На маріупольському напрямку опорні пункти в районі Мар'їнки, Красногорівки, Новотроїцького, Широкиного та Кірового противник обстріляв зі стрілецької зброї, гранатометів і 82-мм мінометів.

«По всій лінії зіткнення активізувалися ДРГ ворога, але українські бійці дали їм гідну відсіч. На Луганщині минулої ночі було відносно тихо», – підсумували в штабі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: