У Держказначействі зафіксували розбазарювання коштів на 1,5 млрд грн

Читать на русском
Органами Казначейства протягом 1 кварталу 2016 року направлено 1420 попереджень про неналежне виконання бюджетного законодавства з вимогою про усунення виявлених порушень.

Державною казначейською службою України виявлено понад 3,6 тис. фактів порушень бюджетного законодавства, протягом 1 кварталу 2016 року.

В результаті порушень, допущених розпорядниками та одержувачами коштів Державного та місцевих бюджетів, зафіксовано втрат на загальну суму 1 млрд 578 млн грн, повідомляє «Слово і Діло».

За інформацією «Урядового порталу», в результаті перевірки первинних документів були виявлені порушення бюджетного законодавства.

За Державним бюджетом виявлено 917 порушень на загальну суму 642,2 млн грн. За місцевими бюджетами – 2416 порушень на загальну суму 889,3 млн грн. Також відмовлено в прийнятті до виконання 244 платіжних доручень за установами Державного та місцевих бюджетів на загальну суму 46,5 млн грн.

Касько: корупція в прокуратурі точно не зменшиласяНа сьогоднішній день органи прокуратури є такими ж корумпованими, як і до початку Революції Гідності.

Органами Казначейства протягом 1 кварталу 2016 направлено 1420 попереджень про неналежне виконання бюджетного законодавства з вимогою про усунення виявлених порушень.

Нагадаємо, що під час візиту в Україну віце-президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден заявив, що незважаючи на реформи, в Україні продовжує розвиватися корупція.

Як повідомлялося раніше, за час мерства Труханова в Одесі зросла «низова корупція».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: