Росіяни атакують Україну «Кинджалами» (оновлено)

Читать на русском
Ввечері 26 квітня росіяни атакували Україну ракетами, по усій території оголосили повітряну тривогу. Також повідомляється про пуск Кинджалів.
Фото: gsminfo.com

Увечері в п'ятницю, 26 квітня, по всій території України була оголошена повітряна тривога через ракетну загрозу. Також повідомляється про пуски аеробалістичних ракет «Кинжал».

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Про загрозу запуску «Кинджалів» ПС ЗСУ повідомили о 23:31.

Як уточнили військові, ворог спрямував ракети у південно-західному напрямку. Зокрема, повідомляється про загрозу для Тернопільської, Хмельницької та Вінницької областей.

Крім того, українські захисники попередили про зліт щонайменше п'яти бомбардувальників Ту-95МС з аеродрому «Оленья» Мурманської області рф.

Попередньо, виліт є бойовим. Це означає, що орієнтовно з 3:30 до 5:30 ворожі ракети опиняться у повітряному просторі України.

Військові закликають громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги: одразу прямувати в укриття або дотримуватися правила «двох стін».

Нагадаємо, ввечері 26 квітня росіяни атакували Україну ракетами, на півдні лунали вибухи.

Напередодні речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш попереджав, що відсутність атак безпілотників на українські міста протягом кількох днів може вказувати на підготовку росіян до масованого комбінованого обстрілу.

Крім того, у ЗСУ вказали на ймовірність нових масованих атак росіян після прибуття допомоги від США.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: