У Броварах глава райадміністрації влетів на авто у натовп людей (оновлено)

Читать на русском
У Броварах на Київщині позашляховик в'їхав у натовп людей біля одного з ресторанів швидкого харчування. Внаслідок ДТП є постраждалі.
Фото: t.me/trybunabrovary

Увечері 26 квітня у Броварах на Київщині позашляховик в'їхав у натовп людей біля одного з ресторанів швидкого харчування. Внаслідок ДТП є постраждалі.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

За їхніми даними, за кермом був голова районної військової адміністрації Володимир Майбоженко. Водій не впорався з керуванням та виїхав на пішохідну зону.

Внаслідок інциденту постраждали дитина та троє дорослих. На місці вже працюють медики та екстрені служби.

Поліцейські, які прибули на місце події, встановили, що водій перебуває у нетверезому стані – драгер показав 2,31 проміле алкоголю у його крові.

Доповнено:

Глава Київської ОВА Руслан Кравченко підтвердив, що ДТП влаштував саме Майбоженко. За його словами, чиновника буде звільнено.

«Подібна поведінка посадовця неприпустима! Я звертаюся до правоохоронців - в найкоротший термін дати належну правову оцінку цій події. Наполягаю на об'єктивному, неупередженому розслідуванні та справедливому покаранні. Ситуацію триматиму на особистому контролі», – наголосив Кравченко.

Нагадаємо, минулого тижня ми повідомляли, що до суду направили обвинувальний акт щодо народного депутата Андрія Ніколаєнка, який 3 листопада збив дівчину на трасі Київ-Чоп у селі Березівка Житомирської області.

Також повідомлялося, що на трасі Київської області мікроавтобус провалився під землю, є загиблі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: