У Херсонській ОВА повідомили про запровадження низки обмежень на пересування

Читать на русском
На Херсонщині запровадили заборону на відвідування низки об'єктів та територій. Рішення має допомогти вберегти цивільних та посилити обороноздатність.
Фото: visitukraine.today

Рада оборони Херсонщини запровадила заборону на відвідування низки об'єктів та територій. Рішення має допомогти вберегти цивільних та посилити обороноздатність області.

Про це повідомив глава ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

Так, цивільним заборонили відвідувати прибережні території вздовж правого берега річок Дніпро, Інгулець, Веревчина та Кошова.

Крім того, місцеві жителі не зможуть відвідувати території, де розташовані фортифікаційні споруди, у тому числі вздовж берега річок.

«Також через посилення активності російських безпілотників, відсьогодні заборонено рух цивільних автомобілів дорогою Т-04-03 Мар’янське – Берислав – /Р-47/ на ділянці км 14 – км 71», – розповів Прокудін, додавши, що об'їзд буде організований дорогою Високопілля-Велика Олександрівка-Берислав.

Нагадаємо, на початку квітня на Херсонщині вирішили запровадити обмеження на в'їзд іноземних громадян та міжнародних організацій.

Ми також розповідали, що на території Херсонської міської територіальної громади скоротили тривалість комендантської години.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: