Розвідка помітила на Донбасі «Буратіно» з Росії

Читать на русском
Головне управління розвідки Міністерства оборони України зафіксувало перекидання на Донбас важкої зброї з Росії.
ТОС-1 «Буратіно»

Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявило про перекидання з території Росії на Донбас, до Свердловська, важкої вогнеметної системи «Буратіно» та трьох РСЗВ «Град».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ГУР.

У відомстві зазначили, що «Буратіно» та «Гради» прибули до Свердловська залізницею з Росії. Інформація про це передана розвідниками представникам СММ ОБСЄ.

Також українські розвідники повідомили про чергові втрати на Донбасі серед російських кадрових військових.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 27 квітняСитуація на сході країни станом на 27 квітня 2016 року. Бойовики продовжують порушувати режим припинення вогню.

«26 квітня загинув один і поранено шестеро військовослужбовців зі складу 2-го батальйону територіальної оборони, 11-го окремого механізованого полку (Макіївка), 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), 3-ї окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1 АК та 7-ї окремої мотострілецької бригади 2 АК», – повідомили в управлінні.

Нагадаємо, вчора бойовики самопроголошених республік вкотре обстріляли із заборонених мінометів калібру 82 і 120 мм позиції українських військовослужбовців у Авдіївці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: