Кремль прокоментував можливість появи на Донбасі озброєної місії ОБСЄ

Читать на русском
Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що питання направлення на Донбас поліцейської місії ОБСЄ має бути узгоджено з так званими республіками.
Дмитро Пєсков

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що участь озброєної місії ОБСЄ у врегулюванні конфлікту на Донбасі має відбуватися за згодою бойовиків так званих «ДНР» і «ЛНР».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Бойовики знову не пустили представників ОБСЄНЗФ проросійських сил не пустили спеціальну моніторингову місію ОБСЄ до району промислової зони в Авдіївці.

«Питання про якісь поліцейські силі підлягає погодженню в ОБСЄ, без якого конкретно ставити питання навряд чи можливо. А головне, звичайно, це неможливо зробити без урахування думки, без відсутності прямого діалогу з тими республіками, про розміщення (місії – Ред.) на території яких ідеться», – сказав Пєсков.

Також сьогодні ватажок самопроголошеної «ДНР» Олександр Захарченко заявив, що розцінює поліцейську місію ОБСЄ на Донбасі як інтервенцію. Він сказав, що буде розстрілювати всіх озброєних «обсєшників», щоб у тих потім не виникало бажання повертатися зі зброєю на Донбас.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко анонсував появу озброєної поліцейської місії ОБСЄ на лінії зіткнення в зоні проведення АТО.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: