Труханов Геннадій Леонідович

Міський голова Одеси
Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Труханов завдав Одесі непоправної шкоди – експерт

Чинний міський голова Одеси Геннадій Труханов нічого корисного для міста за час свого перебування на посаді не зробив, а от шкоди завдав непоправної.

Геннадій Труханов та його здобутки: обіцянки одеського мера в цифрах

«Слово і Діло» проаналізувало стан виконання найбільш вагомих обіцянок міського голови Одеси Геннадія Труханова в рамках проекту «ОБРАНІ».

Перемогти Труханова на виборах в Одесі можна буде лише за підтримки Саакашвілі – експерт

Ключовою відмінністю чинного міського голови Одеси Геннадія Труханова від попередника стало те, що він зумів забезпечити системність у власній роботі.

Дніпропетровськ, Одеса і Харків – форпости старої влади

У передвиборчих чварах українські політики забувають про важливість ситуації в ключових регіонах держави, які тим чи іншим чином впливають на політичну ситуацію в Україні в цілому.

Що зробив для Одеси Геннадій Труханов за рік своєї роботи

«Слово і Діло» проаналізувало річний звіт міського голови Одеси Геннадія Труханова і вирішило показати реальні результати його роботи на цій посаді.

Потенційні мери: аналіз представників південної України на майбутніх місцевих виборах

«Слово і Діло» вивчило шанси потенційних кандидатів на те, щоб посісти крісла мерів обласних центрів південної України. Цього тижня в обє'ктиві особливої уваги в контексті майбутніх місцевих виборів опинилися Одеса, Херсон, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Миколаїв і Вінниця.

Як працюють ваші мери? Дайджест обіцянок міських голів за 28.04-5.05

Початок травневих свят у регіонах пройшов відносно спокійно. Про це свідчить і достатньо низька публічна активність міських голів протягом останніх вихідних, констатує «Слово і Діло».

Як працюють ваші мери? Дайджест обіцянок міських голів за 20-27.04

Рівно півроку залишається до місцевих виборів у жовтні 2015 року. Система народного контролю «Слово і Діло» пропонує вашій увазі оновлений дайджест обіцянок мерів українських міст.

За півроку роботи Труханов роздав одеситам 17 обіцянок, а виконав 7

«Слово і Діло» склало моніторинг роботи одеського мера за підсумками 6 місяців з моемнту його обрання