Розенблат Борислав Соломонович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Розенблат каже, що має гроші на заставу

Сторона звинувачення вимагає призначити депутату від БПП Бориславу Розенблату понад 10 млн грн застави.

Чому справи Розенблата-Полякова взагалі могло не бути?

Політолог пояснив, чому справи Розенблата-Полякова взагалі могло не бути та що послужило причиною для подання на депутатів.

Від Розенблата і Полякова вимагають здати закордонні паспорти

Спеціалізована антикорупційна прокуратура вимагатиме в Солом'янському райсуді Києва обрати для нардепів Максима Полякова та Борислава Розенблата запобіжного заходу у вигляді застави, а також здати закордонні паспорти.

Стало відомо, коли суд обере запобіжний захід Полякову та Розенблату

Солом'янський районний суд Києва наступного тижня (17-21 липня) розгляне питання обрання запобіжного заходу для депутатів Верховної Ради Максима Полякова (фракція «Народний фронт») і Борислава Розенблата (позафракційний).

Допит з пристрастю. Луценко вручив підозри Розенблата і Полякову

Народним депутатам Бориславу Розенблату і Максиму Полякову генпрокурор Юрій Луценко вручив підозри про вчинення кримінальних злочинів.

Луценко озвучив особливе запрошення Розенблату і Полякову для вручення підозр

Генпрокурор Юрій Луценко запросив депутатів Борислава Розенблата і Максима Полякова зайти до начальника апарату ВР і отримати повідомлення про підозру.

Луценко особисто вручить підозри Розенблату і Полякову

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що 13 липня особисто вручить підозри народним депутатам Бориславу Розенблату і Максиму Полякову.

Третій пішов: Рада зняла недоторканність із Розенблата

Народні депутати підтримали подання генпрокурора Юрія Луценка про згоду на позбавлення депутатської недоторканності нардепа Борислава Розенблата.

Бурбак: звинувачення НАБУ проти Полякова та Дейдея – це профанація

У фракції «Народний фронт» вважають безперспективними кримінальні виробництва проти депутатів Максима Полякова та Євгена Дейдея і назвали їх профанацією.

Розенблат повідомив, коли планує повернутися до БПП

Народний депутат Борислав Розенблат заявив, що сам попросив виключити його з фракції БПП на час слідства, однак після його завершення планує повернутися.

Розенблата виключили з фракції БПП

Фракція БПП на своєму засіданні в понеділок, 10 червня, ухвалила рішення про виключення народного депутата Борислава Розенблата зі своїх лав.

Парубій хоче розглянути всі подання щодо недоторканності за один день

Верховній Раді пропонують розглянути всі подання Генпрокуратури на позбавлення депутатів недоторканності та притягнення до відповідальності за один день.

Холодницький боїться, що депутати втечуть під загрозою позбавлення недоторканності

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький побоюється, що депутати, чию недоторканність винесуть на розгляд парламенту, втечуть.

Помічник та охоронець Розенблата пішли на угоду зі слідством

У зв'язку з цим Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкликала клопотання про обрання їм запобіжного заходу.

Компанія блатних і шайка жебраків. За що страждає Розенблат

Журналіст Ольга Василевська-Смаглюк розповіла, чому НАБУ взялося за нардепа від пропрезидентської фракції Борислава Розенблата.

У БПП впевнені, що недоторканність з 5 нардепів знімуть

Представник президента України у Верховній Раді Ірина Луценко впевнена, що ВР зніме недоторканність з депутатів, на яких подала подання ГПУ.

ГПУ внесла подання на притягнення Розенблата до відповідальності

Генпрокуратура внесла в парламент запит на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Борислава Розенблата.

НАБУ проводить обшуки у в.о. голови Держгеонадр Кирилюка – ЗМІ

Детективи Національного антикорупційного бюро обшукують тимчасово виконуючого обов'язки голови Держслужбі геології і надр Олега Кирилюка в зв'язку з «бурштиновою справою».

З'ясування стосунків «бурштинової мафії»: чому НАБУ взялося за Розенблата?

Голова Інституту публічної політики і консалтингу «Інполіт» припустив, чому антикорупційні органи взялися за «бурштинову справу Розенблата».

НАБУ веде обшуки в Держлісагентстві в зв'язку з проектом рекультивації після видобутку бурштину

Детективи Національного антикорупційного бюро з ранку проводять обшуки в приміщеннях Державного агентства лісових ресурсів в зв'язку з реалізацією проекту рекультивації земель після видобутку бурштину.