Парубій хоче розглянути всі подання щодо недоторканності за один день

Читать на русском
Верховній Раді пропонують розглянути всі подання Генпрокуратури на позбавлення депутатів недоторканності та притягнення до відповідальності за один день.

Верховній Раді пропонують розглянути всі подання Генпрокуратури на позбавлення депутатів недоторканності та притягнення до відповідальності за один день.

Про це під час погоджувальної ради заявив спікер ВР Андрій Парубій, повідомляє «Слово і Діло».

За словами спікера, він отримав пропозицію розглянути всі подання ГПУ щодо зняття недоторканності в один день.

Олесь ДовгийНародний депутат України
Довгий пообіцяв, що не втече з УкраїниСказано 4 липня 2017 р.Статус обіцянки: Виконано

Водночас Парубій зазначив, що не всі подання вже були розглянуті регламентним комітетом, зокрема питання про зняття недоторканності з депутата від «Опозиційного блоку» Михайла Добкіна.

Голова парламенту додав, що якщо Рада підтримає ініціативу розглядати всі подання разом, то вони будуть розглянуті в четвер, 13 липня.

«Якщо ні – ми завтра почнемо розгляд подань про зняття недоторканності», – підкреслив Парубій.

Скільки обіцянок встигли виконати підозрювані нардепи?Напередодні останнього пленарного тижня літньої сесії Верховної Ради «Слово і Діло» проаналізувало, як добре виконують свої обіцянки народні депутати, доля недоторканності яких буде вирішуватися найближчими днями.

Нагадаємо, наразі ГПУ внесла на розгляд 6 подань на позбавлення недоторканності: на двох нардепів від «Народного фронту» Максима Полякова та Євгена Дейдея, БПП – Борислава Розенблата, РПЛ – Андрія Лозового, вже згаданого Добкіна та депутата від групи «Воля народу» Олеся Довгого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: