Допит з пристрастю. Луценко вручив підозри Розенблата і Полякову

Читать на русском
Народним депутатам Бориславу Розенблату і Максиму Полякову генпрокурор Юрій Луценко вручив підозри про вчинення кримінальних злочинів.

Народним депутатам Бориславу Розенблату і Максиму Полякову генпрокурор Юрій Луценко вручив підозри про вчинення кримінальних злочинів.

Два дні тому Верховна Рада підтримала подання генерального прокурора на позбавлення імунітету та притягнення до кримінальної відповідальності (тільки Розенблата).

Підозру підозрюваним в корупції нардепам 13 липня у парламенті вручив генпрокурор, повідомляє прес-служба ГПУ, пише «Слово і Діло».

«Я щойно вручив підозри народним депутатам Полякову та Розенблату. На завтра вони викликані на допит в НАБУ», - сказав Луценко.

Нардепи Максим Поляков та Борислав Розенблат фігурують в справі про бурштинову мафію. Зокрема, вони і ще кілька посередників підозрюються в лобіюванні у Верховній Раді інтересів приватної компанії з ОАЕ, зацікавленої у видобуванні бурштину.   За даними слідства Національного антикорупційного бюро, довірені особи нардепів отримали від представника іноземної компанії хабар на загальну суму понад $ 300 тис. Для безперешкодного ухвалення рішень на користь іноземної компанії.

Нагадаємо, 13 липня активісти заблокували виходи і виїзди з Ради з вимогою, щоб депутати проголосували за скасування недоторканності та арешт депутатів.

Раніше Луценко повідомив, що має намір особисто вручити підозри обом фігурантам, які були викликані в ГПУ на 1

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: