Бурбак: звинувачення НАБУ проти Полякова та Дейдея – це профанація

Читать на русском
У фракції Народний фронт вважають безперспективними кримінальні виробництва проти депутатів Максима Полякова та Євгена Дейдея і назвали їх профанацією.
фото: пресс-служба НФ

У фракції «Народний фронт» вважають безперспективними кримінальні виробництва проти депутатів Максима Полякова та Євгена Дейдея і назвали їх профанацією.

Про це з трибуни парламенту заявив керівник фракції Максим Бурбак, повідомляє «Слово і Діло».

«Вчора на засіданні фракції прийнято рішення дати можливість нашим колегам по фракції захистити свою репутацію і честь без всякого імунітету. «Народний фронт» проголосує зняття недоторканності. Ми вважаємо, що це буде чесно перед українським народом», – заявив він.

Скільки обіцянок встигли виконати підозрювані нардепи?Напередодні останнього пленарного тижня літньої сесії Верховної Ради «Слово і Діло» проаналізувало, як добре виконують свої обіцянки народні депутати, доля недоторканності яких буде вирішуватися найближчими днями.

При цьому він зазначив, що фракція не згодна з «безглуздими і порожніми» звинуваченнями НАБУ на адресу Полякова і Дейдея.

«Більш того, фракція впевнена, що судові справи проти них чиста профанація – очевидна, нахабна і без будь-якої перспективи», – зазначив Бурбак.

При цьому він назвав дії НАБУ проти депутатів фракції «бєспрєделом».

«Ми не збираємося мовчати про те, що, шиючи білими нитками справи проти членів нашої фракції, НАБУ вдалося до «бєспредєла» – ніби НАБУ не орган правопорядку, а новоявлена кримінальна бригада з 90-х», – підкреслив Бурбак.

Нагадаємо, раніше в НФ заявили, що підтримають зняття недоторканності з усіх шести народних депутатів за поданнями Генпрокуратури.

10 липня фракція «Блоку Петра Порошенка» на засіданні ухвалила рішення виключити зі своїх лав депутата Борислава Розенблата.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: