Лещенко Сергій Анатолійович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Дубневич розповів про «обшуки»

Голова комітету Верховної Ради з питань транспорту Ярослав Дубневич заявляє, що у нього не проводились обшуки у справі «Укрзалізниці», незважаючи повідомлення міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Геращенко подав у відставку – ЗМІ

Народний депутат України Антон Геращенко подав у відставку з посади радника міністра внутрішніх справ. Разом з тим не ясно, чи залишається Антон Геращенко членом колегії МВС.

Хакери з РФ намагалися атакувати електронну пошту українських політиків – ЗМІ

Російські хакери з групи Fancy Bear намагалися зламати акаунти і електронну пошту ряду українських політиків.

Розенблат позивається до Ситника та Лещенка

Позивач просить суд визнати протиправними дії Ситника та Лещенка щодо розголошення та розповсюдження інформації про громадянина США Пола Манафорта.

Під стінами Ради почалися сутички

У Маріїнському парку представники поліції і Нацгвардії заблокували автомобіль зі звуком для акції протесту, в результаті чого почалася штовшанина між правоохоронцями та протестувальниками.

Порошенко відмовився зустрітися з групою депутатів

Президент України Петро Порошенко відмовився зустрітися з народними депутатами, представниками Великої політичної реформи.

У поліції пояснили блокування протестувальників у Музейному провулку «слідчими діями»

У поліції говорять, що заблокували Музейний провулок, тому що саме сьогодні там тривають слідчі дії, а народні депутати разом з активістами їм заважають.

Депутати зірвали роботу Погоджувальної ради

Депутати зірвали засідання Погоджувальної ради парламенту, де мала виступити представниця президента в Раді Ірина Луценко.

Стало відомо, які політсили вийшли на мітинг під Радою

Порядок забезпечують понад тисяча правоохоронців, частина з яких розташувалися перед будівлею парламенту.

Як змінювалася ціна автогазу за останній рік?

За тиждень ціна газу на заправках зросла на третину порівняно з початком року. Експерти запевняють, що незабаром ціна відіграє назад, політики збирають протести, а автомобілісти викладають зайві гроші за паливо. «Слово і Діло» підготувало інфографіку про те, як змінювалася ціна автогазу за останні 12 місяців.

«Газовий бунт»: Лещенко анонсував акцію протесту

Ціни на газ вже більше тижня ростуть з кожним днем, що безумовно викликає тривогу і невдоволення. У зв'язку з цим, вже з'явилися перші повідомлення про протести, а уряду ймовірно слід задуматися про можливі наслідки.

Добкін заявляє, що не знайде 150 мільйонів гривень застави

Народний депутат Михайло Добкін заявляє, що у нього не знайдеться 150 мільйонів гривень, які прокуратура вимагає встановити йому в вигляді застави.

Комітет ВР щодо запобігання корупції завтра обговорить кандидатів в аудитори НАБУ

Комітет Верховної Ради з питань запобігання корупції призначив на 23 червня позачергове засідання для обговорення кандидатури зовнішнього аудитора Національного антикорупційного бюро.

Аваков заявляє, що виграв суд проти Лещенка

Київський суд задовольнив позов міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова про захист честі, гідності та ділової репутації, а також про спростування недостовірної інформації, поширеної народним депутатом Сергієм Лещенком.

В СБУ показали наказ про звільнення Устименка від квітня 2014 року

Служба безпеки України надала копію наказу про звільнення фігуранта журналістського розслідування в справі про вбивство Павла Шеремета Ігоря Устименка: він був звільнений в запас за станом здоров'я наприкінці квітня 2014 року.

Підтвердилися дві виплати Манафорту з «чорної бухгалтерії» Партії регіонів

Американське інформагентство Associated Press (AP) знайшло підтвердження двох виплат американському політтехнологу Полу Манафорту з «чорної бухгалтерії» Партії регіонів.

Лещенко розповів, кого БПП планує висунути в аудитори НАБУ

Народний обранець Сергій Лещенко назвав прізвище кандидата в аудитори Антикорупційного бюро, якого висуне пропрезидентська фракція.

Лещенко запевняє, що має копію подання ГПУ на арешт Бойка

Депутат Верховної Ради Сергій Лещенко повідомив «Слову і Ділу», що володіє копією подання ГПУ на арешт лідера фракції «Опоблока» Юрія Бойка.

Артеменка виключили з фракції Ляшка

Радикальна партія Олега Ляшка виключила Андрія Артеменка зі складу фракції. Про це на своїй сторінці в Facebook написав член фракції Андрій Лозовой.

Суд закрив справу про квартиру Лещенка

Печерський районний суд Києва визнав нардепа Сергія Лещенка невинним у справі про купівлю ним квартири.