У поліції пояснили блокування протестувальників у Музейному провулку «слідчими діями»

Читать на русском
У поліції говорять, що заблокували Музейний провулок, тому що саме сьогодні там тривають слідчі дії, а народні депутати разом з активістами їм заважають.

Поліція перекрила Музейний провулок, заблокувавши там частину активістів акції протесту та народних депутатів, у тому числі Сергія Лещенка, начебто через те, що саме сьогодні там проводяться слідчі дії.

Про це повідомляє сайт Міністерства внутрішніх справ, передає «Слово і Діло».

Йдеться, за даними МВС, про розслідування крадіжки військового майна.

«За фактом крадіжки військового майна в рамках кримінального провадження поліція Києва проводить планові слідчі дії з метою встановлення та виявлення місця перебування викраденого майна … Там низка народних депутатів разом із частиною активістів перешкоджають проведенню цих слідчих дій. Вказані особи поводяться зухвало й чинять фізичний опір працівникам поліції», – йдеться в повідомленні відомства.

У МВС заявляють про можливий штурм РадиЗа словами Шкіряка, наразі правоохоронці зберігають спокій і холодний розум, але готові до будь-яких викликів.

При цьому, в столичній поліції не змогли уточнити, про яке саме кримінальне провадження йдеться та що саме було вкрадено.

Раніше про блокування учасників акції протесту за адресою Музейний провулок, 2б заявив Сергій Лещенко.

Тим часом у результаті сутичок під парламентом уже з’явилися перші постраждалі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: