«Газовий бунт»: Лещенко анонсував акцію протесту

Читать на русском
Ціни на газ вже більше тижня ростуть з кожним днем, що безумовно викликає тривогу і невдоволення. У зв'язку з цим, вже з'явилися перші повідомлення про протести, а уряду ймовірно слід задуматися про можливі наслідки, якщо тенденція з цінами на газ продовжиться.

Сергій Лещенко закликав приходити на мітинг проти подорожчання автомобільного газу. Акція відбудеться 30 серпня під стінами СБУ.

Про це нардеп повідомив на Facebook, передає «Слово і Діло».

«Друзі, ви це серйозно? Ви збираєтеся пробачити Медведчуку і Порошенко вкрадені у вас прямо з кишені 5 гривень на кожному літрі скрапленого газу? Якщо вам не подобається бути дійною коровою для путінського кума і його українського «даху», приходьте 30 серпня на акцію протесту показати їм своє презирство. Збір о 10 ранку під СБУ, мародерство якого і стало прелюдією нинішнього колапсу», - написав нардеп.

Ринок пального: чому дорожчає газ і чи продовжать зростати ціниДиректор ТОВ «Консалтингова група А-95» розповів, чи варто очікувати подорожчання палива на українських АЗС.

Як повідомляється, учасники мітингу вимагатимуть позбавити СБУ функцій в сфері боротьби з корупцією - ліквідувати управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю.

Також, серед вимог - розслідування монополізації ринку скрапленого газу, відставка заступника голови СБУ Павла Демчина, міністра економіки Степана Кубіва, які й сприяли монополізації.

Мустафа Найєм прогнозує початок в Україні «газового бунту» через подорожчання газу на автомобільних заправках.

За останній місяць на українських заправках середні ціни на скраплений газ підвищилися на 37%. На деяких АЗС ціна досягає вже 17-18 грн. Основною причиною назвали брак ресурсу.

Раніше експерт розповів «Слову і Ділу», що впливає на подорожчання автомобільного газу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: