Южаніна назвала мету візиту технічної місії МВФ

Технічна місія Міжнародного валютного фонду відвідає Україну для погодження законопроекту про податок на виведений капітал.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на посаду голови комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Ніни Южаніної в Facebook.

За її словами, президент Петро Порошенко наполегливо продовжує роботу з МВФ щодо просування законопроекту про податок на виведений капітал. На зустрічі з головою фонду Крістін Лагард він домовився про приїзд технічної місії МВФ.

«З'являться нові можливості опрацювання погодженої редакції законопроекту про податок на виведений капітал і, відповідно, можливості для його ухвалення», – зазначила Южаніна.

Вона також додала, що впроваджувати податок з 1 січня 2019 року не можна було, адже його успішному впровадженню має передувати підготовча робота з боку Національного банку, Державної фіскальної служби та інших органів влади.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що законопроект про податок на виведений капітал продовжують погоджувати з МВФ.

Також раніше стало відомо, що в парламенті планують розглянути законопроект про запровадження податку на виведений капітал до кінця року.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО