ЦАХАЛ завдав удару по об'єкту з виробництва зброї «Хезболли» в Лівані

Читать на русском
У відповідь на обстріли, які були здійснені на півночі Ізраїлю протягом ночі, винищувачі ЦАХАЛу завдали удару по великому об’єкту Хезболли.
Ілюстративнефото: Фокус

Сьогодні, 14 квітня, Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) завдала удару по великому об'єкту «Хезболли» з виробництва зброї у Лівані.

Про це йдеться у повідомленні ЦАХАЛа на сторінці у Telegram.

«У відповідь на обстріли, які були здійснені на півночі Ізраїлю протягом ночі, винищувачі ЦАХАЛу завдали удару по великому об’єкту Хезболли з виробництва зброї в районі Набі-Чіт, в глиб Лівану», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, 12 квітня, Ізраїль зазнав масованого ракетного удару з боку Лівану – по країні було випущено не менше 40 ракет. А минулої доби, 13 квітня, Ізраїль вдарив у відповідь по об’єктах «Хезболли» в чотирьох районах Лівану.

Нагадаємо, увечері 13 квітня Іран почав свою очікувану атаку проти Ізраїлю у відповідь за удар по іранському консульству в Сирії, в якому іранці звинувачують ізраїльтян.

Вночі 14 квітня Іран здійснив по Ізраїлю масований удар із використанням ракет та безпілотників. Було запущено понад 200 повітряних засобів нападу. 99% з них були перехоплені.

Водночас, Іран попередив, що вдарить більшою силою, якщо Ізраїль відповість на останню атаку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: