Росіяни вивели у Чорне море ракетоносій: скільки там «Калібрів»

Читать на русском
Станом на ранок у Чорному морі перебуває один ворожий корабель. Згідно з даними ВМС, це ракетоносій, на якому можуть бути чотири Калібри.
АрміяInform

Станом на ранок суботи, 6 квітня, країна-агресор тримає у Чорному морі носій крилатих ракет типу «Калібр» - можливий залп становить чотири ракети.

Про це пресслужба Військово-морських сил ЗСУ повідомляє у Facebook.

Зазначається, що станом на ранок у Чорному морі перебуває один ворожий корабель. Згідно з даними ВМС, це ракетоносій, на якому можуть бути чотири «Калібри».

В Азовському морі сьогодні відсутні кораблі окупантів, а у Середземному морі ворог тримає носій «Калібрів», загальний залп якого становить вісім ракет.

При цьому, речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону зазначала, що загроза для України залишається через активність ворога у Чорному морі.

«Загроза з моря зберігається і дещо підсилена. Оскільки ворог напередодні вивів підводний ракетоносій на бойове чергування. Ми зафіксували цей факт», - сказала Гуменюк.

Нагадаємо, що за два роки силами ЗСУ було знищено чотири великі десантні кораблі Чорноморського флоту росії. У ВМС відповіли, скільки великих десантних кораблів залишилося у росіян.

Також у ВМС розповіли, як росіяни намагаються захистити кораблі військового флоту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: