Сили оборони атакували ще три аеродроми у росії, пошкоджено літаки Ту-95 – ЗМІ

Читать на русском
Представники ЗСУ та ГУР провели спільну операцію, під час якої було атаковано три аеродроми на території росії. Про це повідомляють ЗМІ.
Літак Ту-95Фото: wikimedia.org

Вранці 5 квітня представники ЗСУ та Головного управління розвідки провели спільну операцію, під час якої було атаковано три аеродроми на території росії.

Про це повідомляє Українська правда.

Динаміка знищення російської авіації під час повномасштабної війниЯк ЗСУ знищували російські літаки та вертольоти протягом повномасштабної війни – динаміка по тижнях та місяцях.

За даними журналістів, під удар потрапила авіабаза Енгельс-2, а також аеродроми у Курську та Єйську.

В результаті атаки на Енгельс-2 були пошкоджені три стратегічні бомбардувальники Ту-95МС.

«Нам також відомо про загибель сімох військовослужбовців на аеродромі. Попередньо серед загиблих можуть бути пілоти стратегічних бомбардувальників», – повідомив представник Сил оборони.

У Єйську, за останніми даними, було знищено два Су-25. Там також загинули 4 російські військові. Інформація про наслідки атаки на військовий аеродром у Курську уточнюється.

Нагадаємо, у росії заявили, що в ніч на 5 квітня безпілотники атакували місто Морозовськ у Ростовській області. Пізніше стало відомо, що СБУ разом із військовими та Силами оборони знищили щонайменше шість військових літаків росіян на місцевому аеродромі.

Загалом, за даними Міноборони окупантів, російську федерацію цієї ночі атакували 53 безпілотники, вибухи лунали в п'яти регіонах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: